Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Bonderøven tjekker ind på Paradise Hotel | Livet i Vandkanten

Bonderøven tjekker ind på Paradise Hotel

De forskellige landsbyer var godt repræsenteret. Foto: Lilli Gruwier
Du er ikke alene – tralalalalalaj
30/03/2017
Så er der friske krydderurter til hele sommeren. Foto: Lilli Gruwier
Her bør du købe dine krydderurter
06/04/2017

Bonderøven tjekker ind på Paradise Hotel

Paradise Hotel 2017 på TV3

Paradise Hotel 2017 på TV3

“Hej. Mit navn er Lilli. Jeg ser Paradise Hotel”.

Og jeg står gerne ved det.

Det er hverken finkulturelt, fagligt begrundet eller særlig værdiskabende. Men det er et indblik i en fremme kultur, og en råt for usødet lige-nu-og-her attitude, jeg ind i mellem finder det sundt at stifte bekendtskab med. Jeg gik fra barn til voksen, og har aldrig rigtig være teenager. Jeg læste bøger, drak mig sjælendt fuld og var vist lidt kedelig som ung.

Det er helt fint at folk rynker lidt på næsen overfor det faktum, at jeg troligt følger med i intrigerne, de mærkelige regler og lege de udsættes for, og spændingen i hvem der ryger ud næste gang! Men det er godt fjernsyn, og det virker.

Konceptet er enkelte. En flok godt castede mennesker placeres i et lukket habitat. De skal spise, sove og leve sammen, fuldt 24 timer i døgnet af kamera. Vi følger deres bekymringer, deres glæder, deres sammenhold, og/eller mangel på samme. Hver uge udsættes de for forskellige kunstige scenarier og udfordringer, der ender med at en deltager ryger ud. Sådan fortsætter det til en vinder står tilbage. Men hvad enten der er tale om et luksushotel, en øde ø eller en gammel dansk gård rippet for alle moderne bekvemmeligheder er konceptet altså det samme.

Jeg har nu hørt fra flere, der helt politisk korrekt nægter at se Paradise Hotel, at de troligt og med stor entusiasme følger livet på Hjem til Går

Hjem til Gården 2017 på TV2

Hjem til Gården 2017 på TV2

den. Som den selvudnævnte ekspert i realitymedier jeg mener at jeg er, så er der altså ikke den store forskel. På Hotellet har vi drinks, pool og bløde senge, på Gården har vi brændnældesuppe, ko-indhegning og sovesal. Hønsegård findes begge steder. Selv præmien på 500.000 er enslydende.

Ok ok, der går lidt Bonderøven i den på Gården, men hvor Bonderøven rent faktisk giver os praktiske tips til tomatdyrkningen hjemme i vores egen have, har jeg faktisk ingenting lavpraktisk lært (endnu) af Hjem til Gården. Udover at suppe uden salt smager lidt tamt, at køer godt kan lide at gå udenfor i indhegning med græs, og at teknik ikke har en dyt med hurtigsavning at gøre, hvis bare du er stærk nok.

I aften skal jeg igen smide mig på min billige udstillingsmodels sofa, med den politisk korrekte Hansen flødeis (hvis bare man kunne få den økologisk!) i min arvede porcelæns-skål på mit på et loppemarked købt teaktræs sofabord og med et glas økologisk aftenthe i min instagramvenlige overdimensioneret thekop.

Om fjernsynet viser Paradie Hotel eller Hjem til gården? Same same.

Hansen Flødeis og fjernbetjening. Foto:: Lilli Gruwier

Hansen Flødeis og fjernbetjening. Foto:: Lilli Gruwier

 

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *