Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Den dag jeg næsten døde, og næsten gik viralt | Livet i Vandkanten

Den dag jeg næsten døde, og næsten gik viralt

Fødselsdagsvandekande. Foto: Lilli Gruwier
Fødselsdagsstatus: Hvordan går det egentligt i mit liv?
23/04/2017
trailer trailer trailer
Har du træk?
02/05/2017

Den dag jeg næsten døde, og næsten gik viralt

Næsten viralt

Næsten viralt

Igår var det søndag. Jeg skulle ind til byen og hente min datter L. Inde i byen ser jeg en fancy hvid bil. En af dem der ikke drejer når den drejer. Men bare ligesom flyder rundt om hjørnet.

På vej hjem på den store lige landevej ser jeg den i bakspejlet. Den kommer sgu hurtigt nærmere. Der er flere modkørende biler, hvoraf 2 ligger ret tæt på. Den forreste modkørende blinker. Den fancy hvide bil ligger i mit sidespejl. Nu smutter den indforan mig. Jeg bremser hårdt, og efter et mikrosekund får jeg hånden ind midt på rettet og trykket hornet i bund. De modkørende gør det sammen. Bilen forsvinder op over bakken foran mig.

Jeg er rystet. Min 2-årige datter er rystet. Den vagthavende ved politiet er ikke så rystet. Han vil rundsende den. Han spurgte om mærke, model og nummerplade. Jeg kunne kun sige “fancy hvid bil med sort på siden”. Det er senere oversat af mere bilkyndige til at være en Audi R8.

Jeg var sur, og jeg var i tvivl om, om føreren af bilen er klar over hvilken effekt det har på os i hans bakspejl? Det virker måske ikke så voldsomt for ham. Jeg skrev et indlæg på facebook.

Indlægget blev i løbet af aftenen delt over 50 gange. Flere tippede om ejeren. Folk kommenterede. Fremmede mennesker skrev til mig, og fortalte om lignende episoder. Facebookvenner jeg ikke har snakket med i flere skrev, at det var godt jeg var ok. Alt i alt en lidt anderledes aften på fjæsen. Jeg fortrød faktisk. Ikke mit oplæg, for jeg skriver pænt og lagde ikke op til en shitstorm. Men for den effekt det pludselig havde. Tænk nu hvis folk gik i klinch med mand på gaden, blot fordi han havde en forkert bil? “HAM KENDER JEG!” .Hvad dælen havde jeg sat igang?

Man kan jo ikke lige slette igen, hvis man ikke lige syntes man stadig mener noget et par timer senere. Det får sit eget liv. Det går viralt.

Det gik heldigvis i sig selv. Der var ikke lynchstemning nok. Så efter et par timer gik pusten af opslaget og folk var videre til næste like, share og kommentar.

Så jeg døde ikke. Og jeg gik heller ikke rigtig viralt. Det er faktisk helt ok.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *