Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 LetsGo Vs. Byensbil | Livet i Vandkanten
Naboens grise. De snakker altid pænt. Foto: Lilli Gruwier
SÅ TAL DOG ORDENLIGT FOR HELVEDE!!#&@¤*£”!
30/11/2017
Tinder Vs. havnefester
16/12/2017

LetsGo Vs. Byensbil

Delebiler bruges flittigt til at besøge den lokale genbrugsstation. Foto: Lilli Gruwier

Delebiler bruges flittigt til at besøge den lokale genbrugsstation. Foto: Lilli Gruwier

Der findes flere forskellige modeller for instant leje af biler. Det er fandme smart. Bilerne står placeret på offentlige parkeringspladser fordelt over byen. Appen finder selv den nærmeste og reserverer den til dig. Du finde den, hopper ind, kører, betaler og stiller den fra dig igen. Jeg har en lillebror bosat i Københavnstrup, for ham er det genialt når han skal en tur i Ikea.

Men, det dur ikke herude. Afstanden gør at det ingen mening giver at en bil fx står i den ene landsby, hvis jeg befinder mig i den anden, og har brug for en bil. Så skal jeg jo bruge en bil, for at komme hen til en bil. Bussen kan vi ikke regner med. I de store byer giver det mening, fordi antallet af biler er forholdsvis højt, og fordi du altid kan gå/tage bussen/cykle hen til den nærmeste bil, og når du stiller den fra dig, er chancen for at en anden person i umiddelbart nærhed kan bruge den, høj.

Alternativt har vi i flere af landsbyerne herude delebiler. 1-2 biler (som regel el, for nu vi er igang kan vi lige så godt gøre det så grønt som muligt) står placeret centralt på en fast plads i landsbyen. Bilerne kan så reserveres og lånes af landsbyens indbyggere. Dette er genialt i de små samfund hvor det pludselig ikke er helt uoverskuelige at bo som enlig mor med 2 børn eller som pensionist uden kørekort. Et alternativ til korte ture er efterlysninger i den lokale facebook gruppe, og til de lange ture har flere glæde af konceptet med Gomore, hvor især Djursland-København er en eftertragtet rute.

Ps. Kør forsigtigt! 

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *