Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Top 5 over mindst læste indlæg i 2017 | Livet i Vandkanten

Top 5 over mindst læste indlæg i 2017

Stendaldermandens fjernsyn. Lugten af brænderøg. Alt er godt. Foto: Lilli Gruwier
Har du snakket med din skorstensfejer idag?
23/01/2018
Søs lader op til en endnu en nat udendørs. Foto: Lilli Gruwier
Man smider ikke katten ud for natten i 2018
26/02/2018

Top 5 over mindst læste indlæg i 2017

31 januar 2017 blev tilbragt i en shelter på Syddjurs, med udsigt, bålrøg og godt selskab.

31 januar 2017 blev tilbragt i en shelter på Syddjurs, med udsigt, bålrøg og godt selskab.

Ja ja, jeg er nok lidt for sent på den, men er vi ikke stadig kun lige hoppet ind i 2018?

Det er så moderne i blogger-verdenen at fremvise de mest læste indlæg i det foregange år. Jeg tænker at dem har I sikkert allerede læst, så hvad med at kigge lidt på de mindst læste?

Hele bagrunden for at bloggen eksisterer, skyldes jo at jeg syntes vi manglede at se en anden type beboer fra udkanten, end dem der vanligt blev udstillet i medierne. Vi er faktisk nogen der har VALGT at bo herude, til trods for at mange af udkantens værdier jo sagtens kan overføres til storbyen.

Nederst på listen finder vi et indlæg om netop det. Det er også et af de første indlæg der nogensinde kom på bloggen, så det lave besøgstal kan findes der.

5. Livet på landet kan jo leves i storbyen – Hvad er er så tilbage til udkantsdanmark?

Det er jo ingen hemmelig at Bonderøven bor herude på Djursland, men i virkeligheden bor der en hel masse Bonderøve herude. Folk der prøver at gentænke hverdagen, på den ene eller anden måde, og mere eller mindre ekstremt. Min nabo syer selv sin søns bleer, til gengæld drikker hun Cult. Jeg selv både affaldssorterer, spiser økologisk, sparer på strømmen, har Naturhave og ELSKER reality-tv. Og i dag starter ny sæson af Paradise Hotel!

Nummer 4 på listen over mindst læste indlæg 2017 handler om TV2-programmet `Hjem til gården`, og der kommer vist en ny sæson til sommer, juhuu!

4. Bonderøven tjekker ind på Paradise Hotel

Det er hamrende aktuelt, og flere og flere landsbyer herude i vandkanten anskaffer sig i disse år dele-biler. Konceptet er nu almindeligt accepteret, og det er virkelig noget der kan rykke ved at få flere mennesker herud, hvor transport bare er en virkelig stor del af hverdagens udfordringer.

Nummer 3 på listen handler om noget så sexet som fleksible transportmuligheder.

3. LetsGo Vs. Byensbil

Det er præcis et år siden idag, at indlægget om “lægen på landet” blev udgivet på bloggen. Det gav en masse kommentarer, både på facebook, men også i brugsen. Mange lokale blev glade over at se “deres” verden og udfordringer beskrevet. Hvilket faktisk gav mig blod på tanden til at fortsætte.

Så selvom den ligger næstøverst på listen over mindste læste indlæg, har det klart haft en betydning for resten af mit 2017 bloggerår.

2.  Lægen på landet

Det klart MINDST læste indlæg i hele 2017, handlede om Pokémon… Er den dille ved at være overstået?

1. Pokémon GO Vs. Naturbasen

Hvis I stadig læser med, kan I så gætte hvilket indlæg der er det MEST læste i 2017? Smid en kommentar herunder =)

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/3/f/1/livetivandkanten.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *